Известие

Collapse
No announcement yet.

стопове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• стопове

колеги имам един въпрос...Може ли отнякъде да си намеря кристални стопове - не е задължително да се като на Голф , но да даяат малко по нов облик на колата... и мислите ли, че ако им сложа черно фолио /затъмня ги/ /колата е черна/ ще стане добре или ще е голфарско отново...Искам малко да и " подновя" вида но без някакви големи тунинги и глупости ...Дайте идеи може да измислим нещо заедно за общото благо...
    GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
    BMW 525Da 163hp
    Toyota Yaris 1.0 VVTi

просто ги полирай ще станат като нови
    Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Raziel
      просто ги полирай ще станат като нови
      Малко тъп въпрос ,но с какво могат да се полират някакви подръчни материали

Кристални стопове още не съм виждал оригинални А за затъмняването ,дай ей тая снимка на някой ,който разбира фотошоп и ще видиш резултата
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
        ...но с какво могат да се полират...
        От личен опит: добър резултат има работата със шлайф-паста, след което полир. Според мен, много добър резултат, дори само с полир-паста. Друг начин е пръскането с хубав лак, с леко черен цвят или по желание друг.

Comment

На мене си ми харесват, не са изтъркани нещо ... имах предвид като по-нов вид на самия стоп. Дали някъде могат да се изработят по поръчка кристални някакви - просто да са с по-светли стъкла и някакви яки крушки вътре, ама не претруфено - то няма да и ходи... Дали няма някъде да правят...? Аз питах един в Сливен от един магазин за "голфуи" и имаше вътре много фарове, ама за Алфа - йок... и вика, че ги вкарвали напрао контейнери от Китай и не знае какво има и не може да попруча ...или не му се занимава ...не знам... дайте идея! Ей тва е най големият недостатък на Алфите - каквото и да търсиш за тях няма - или поне в провинцията ...Не, че им трябва разкрасяване...
          BMW 525Da 163hp
          Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

BMW 525Da 163hp
            Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

Първоначално публикувано от stefanGTV
              Ей тва е най големият недостатък на Алфите - каквото и да търсиш за тях няма - или поне в провинцията ...Не, че им трябва разкрасяване...
              На хубавите коли нищо не е нужно да им се пипа...е виж за голфове и астрички...бол стопове и лайснички.Тръчнеш ли да кичиш Алфа със кристалне стопове,заприличва на Немска талига... Лично мое мнение...каквото трябва те във Pininfarina са го преценили най-добре...все пак то това им е работата на хората.
              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

а ти твоята къде я пипа и колко ти излезна харесва ми ...
                BMW 525Da 163hp
                Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

Първоначално публикувано от stefanGTV
                  а ти твоята къде я пипа и колко ти излезна харесва ми ...
                  Taка я взех,в Италия е правена(ужким)....ама и това и е много,на границата м/у кича е
                  Taзи предница и прагове са 1000 пъти по-добри:

Намерих и моите:

Comment

В случай че искаш да ти изглежда различно отзад...пробвай това...

Comment

аз от доста време съм се замислил за диодни стопове. доста трудно се намират, но съм виждал снимки на ГТВ с такъв стоп и е велико! сега се ровя из нета.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ре

Аз мисля, че всеки опит да се смени стопа ще е в посока "погрозняване" на автомобила. Дори и по-новата версия не е с кристални стопове - май има защо. Не превръщайте "малкото братче на Ferrari в Astra подобие
                        Alfa Romeo searching progress...

Comment

отг

bouncer, това е добра идея с диодните стопове.
                          Аз мисля да си сменя третия стоп (този на задното стъкло с нов) някаква идея...

Тази 4ервената алфа с разли4ните фарове и разли4ния преден капак, както и 4ерната с ферари задните стопове са велики, но някак си с такава визия трябва да са към 300 коня ина4е не е ОК

Офф топик, леле днеска едно порше как ме отвя. На няколко светофара подред.. все едно съм спрял... и след това между колите като на нинтендо.. лелее
                          АЛФА ГТВ 2.0 95та, не е на газ.

Comment

истината е в диодите, но няма никъде цял клъстер за алфа готов. Къде ли не гледах. Но се продават отделно диодни крушки /компромисен вариант/ и цели клъстери колкото искаш дълги с диоди, но трябва да се преправя пак стопа. ама представете си само колко ще е яко да свети с диоди целия от-до!
                            Алфа е диагноза
                            Аlfa 147 JTDm
                            Alfa GTV Extreme
                            Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Колега малко късно идва корегираната снимка, но сега видях темата. За съжаление няма много възможности за манипулаций, някой вече я е прекарал през фотошоп брутално....

Comment

Working...
                              X